Dit overheerlijke Griekse sausje past lekker bij Griekse Souvlaki, Tomatenrijst shoarma of karbonade.
Maar is ook superlekker als dippie bij een chippie, plakjes komkommer enzo...
Maar is ook superlekker als dippie bij een chippie, plakjes komkommer enzo...
Ingredienten
- 1 komkommer
- 500 gram Griekse yoghurt
- 3 teentjes knoflook
- 2 eetlepels Olijfolie
- Verse peterselie
- peper en zout
- 500 gram Griekse yoghurt
- 3 teentjes knoflook
- 2 eetlepels Olijfolie
- Verse peterselie
- peper en zout
Bereiding
Schil de komkommer, rasp hem en laat hem goed uitlekken in een vergiet.
Pers de knoflookteentjes, en knip een eetlepel peterselie.
Meng de Yoghurt met de komkommer, knoflook, peterselie en olijfolie.
Breng op smaak met peper en zout
Pers de knoflookteentjes, en knip een eetlepel peterselie.
Meng de Yoghurt met de komkommer, knoflook, peterselie en olijfolie.
Breng op smaak met peper en zout
Kali orexi :-)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten